Termeni si conditii de utilizare a site-ului www.cursuri-medicale.ro

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.cursuri-medicale.ro sunt aplicabile pentru toti utilizatorii. Utilizarea site-ului presupune acceptarea termenilor si conditiilor expuse in continuare.

  1. informatii despre site

Site-ul www.cursuri-medicale.ro este proprietate oficiala a AGO HEALTH MEDIA SRL, cu sediul in Str. Emanoil Porumbaru, nr. 7, sector 1, Bucuresti, e-mail: contact@agomedia.ro  si este destinat furnizarii de cursuri creditate profesionistilor din domeniul medical.

   2. Proprietatea intelectuala

Continutul si design-ul site-ului www.cursuri-medicale.ro sunt proprietatea AGO HEALTH MEDIA SRL si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. in cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul nostru, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acele informatii.

in cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identificate prin mentionarea numelui partenerului langa textul sau imaginea respectiva.

Continutul site-ului se adreseaza utilizarii dumneavoastra personale, iar actiunile descrise mai jos sunt permise numai cu acordul scris al

AGO HEALTH MEDIA SRL:

  • indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al AGO HEALTH MEDIA SRL asupra continutului;

  • modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea AGO HEALTH MEDIA SRL

  • reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.                        

Este interzisa orice utilizare a continutului site-ului nostru in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de e-mail contact@agomedia.ro

in conditiile in care considerati ca un anumit continut aflat pe site-ul www.cursuri-medicale.ro incalca drepturile dumneavoastra de proprietate intelectuala, dreptul la viata privata, la publicitate sau alte drepturi personale, sunteti rugat sa trimiteti un email la contact@agomedia.ro in care sa semnalati aceste aspecte pentru a permite administratorilor site-ului sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale.

   3. Modificari ale continutului site-ului si ale termenilor si conditiilor de utilizare

AGO HEALTH MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge, in orice moment, portiuni ale continutului site-ului www.cursuri-medicale.ro, fara o avertizare prealabila.

AGO HEALTH MEDIA SRL poate modifica termenii si conditiile de utilizare a site-ului, fara a anunta acest lucru anterior, in continutul site-ului.

Va rugam sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Continuarea utilizarii site-ului dupa efectuarea acestor modificari presupune acceptarea in totalitate a acestor modificari.

  4. inregistrare, parole si responsabilitati

Navigarea pe site-ul www.cursuri-medicale.ro este conditionata parola.

Pe site-ul www.cursuri-medicale.ro nu se vor colecta date cu caracter personal ori alte informatii confidentiale (de exemplu, numerele de cont ori parole ale conturilor dumneavoastra).

AGO HEALTH MEDIA SRL nu este responsabila pentru daune directe sau indirecte sau orice prejudicii, inclusiv financiare, rezultate din accesul sau utilizarea site-ului www.cursuri-medicale.ro.

informatiile din diversele sectiuni/pagini ale site-ului www.cursuri-medicale.ro sunt actualizate permanent, continutul acestora avand caracter informativ.

AGO HEALTH MEDIA SRL nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita inexactitatii unor informatii publicate sau existente pe site. Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul site-ului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea informatiilor furnizate, utilizatorii accepta ca AGO HEALTH MEDIA SRL sa fie absolvita de orice raspundere.

informatiile oferite de AGO HEALTH MEDIA SRL prin intermediul site-ului sunt exclusiv de natura generala, nu sunt in mod obligatoriu atotcuprinzatoare sau complete. in masura in care utilizatorii doresc informatii suplimentare despre cele afisate pe site pot contacta echipa AGO HEALTH MEDIA SRL la adresa de  e-mail contact@agomedia.ro sau la telefonul 0745 530 100.

informatiile de pe site-ul www.cursuri-medicale.ro pot contine legaturi web spre alte site-uri detinute de AGO HEALTH MEDIA SRL, dedicate organizarii exclusive a unor evenimente in domeniul medico-sanitar.

AGO HEALTH MEDIA SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau, in mod exceptional, la intregul continut www.cursuri-medicale.ro.

   5. Date cu caracter personal

AGO HEALTH MEDIA SRL  respecta legislatia romana in vigoare privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in speta Legea nr. 679/2016 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

AGO HEALTH MEDIA SRL este operator de date cu caracter personal si este inregistrat in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 33494.

AGO HEALTH MEDIA SRL prelucreaza date cu caracter personal precum: nume si prenume, localitate, e-mail, numar telefon, loc de munca, profesie, functie, in urmatoarele scopuri:

- promovare a produselor si serviciilor, marketing, publicitate, media, inclusiv pentru trimitere de newslettere care vor contine informatii din domeniul medico-sanitar si/sau invitatii la evenimente organizate de AGO HEALTH MEDIA SRL.

- organizare de evenimente in domeniul medico-sanitar.

AGO HEALTH MEDIA SRL prelucreaza si date personale avand functie de identificare (CNP) exclusiv in scopul transmiterii acestora impreuna cu alte date necesare, potrivit legii, in vederea acordarii creditelor de educatie medicala continua cadrelor ce activeaza in domeniul medico-sanitar de catre organizatiile profesionale abilitate in acest sens, ca urmare a participarii la evenimentele organizate de AGO HEALTH MEDIA SRL. CNP-ul este prelucrat cu consimtamantul cadrelor ce activeaza in domeniul medico-sanitar cu mentiunea ca daca acestea nu doresc prelucrarea acestei date cu caracter personal nu le vor putea fi acordate creditele de educatie medicala continua.

AGO HEALTH MEDIA SRL colecteaza date cu caracter personal:

  • direct, de la persoane fizice ce activeaza in medico-sanitar cu ocazia evenimentelor organizate de companie; codul numeric personal este colectat direct de la persoanele vizate, prin intermediul formularelor de inscriere la evenimentele organizate de AGO HEALTH MEDIA SRL, in vederea acordarii creditelor de educatie medicala continua cadrelor ce activeaza in domeniul medico-sanitar;

  • indirect, din surse publice (de exemplu de pe site-ul Colegiului Medicilor Dentisti din Romania, Casa Nationala de asigurari de sanatate, etc.), in masura in care sunt afisate pe aceste site-uri in scopul contactarii persoanelor vizate (medici, asistenti medicali, medici dentisti, etc.).

Datele colectate cu ocazia participarii la evenimentele organizate de AGO HEALTH MEDIA SRL vor fi dezvaluite organizatiilor profesionale, in vederea acordarii creditelor de educatie medicala continua/educatie farmaceutica continua, cadrelor ce activeaza in domeniul medico-sanitar.

Urmatoarele date: nume, prenume, adresa de e-mail, numar de telefon vor permite AGO HEALTH MEDIA SRL sa va tina la curent cu activitatea companiei si sa va invite la evenimentele organizate de aceasta.

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 beneficiati de: dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la adresa AGO HEALTH MEDIA SRL din Str. Emanoil Porumbaru, nr. 7, sector 1, Bucuresti, ori la adresa de e-mail contact@agomedia.ro

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Confidentialitatea si securitatea datelor cu caracter personal

AGO HEALTH MEDIA SRL in calitate de operator de date cu caracter personal respecta si garanteaza confidentialitatea si securitatea informatiilor colectate.

AGO HEALTH MEDIA SRL isi asuma obligatia de a aplica masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva: distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

   6. Mesaje comerciale nesolicitate

AGO HEALTH MEDIA SRL nu promoveaza SPAM-ul.

Pentru a va putea oferi informatii despre evenimentele organizate ori pentru a va transmite invitatii la acestea, compania AGO HEALTH MEDIA SRL va poate contacta si prin e-mail, ocazie cu care va va oferi posibilitatea abonarii la newsletter-ul companiei.

AGO HEALTH MEDIA SRL va ofera posibilitatea de a va dezabona in orice moment de la acest newsletter, atat printr-un link din fiecare newesletter trimis, cat si prin trimiterea unui e-mail la contact@agomedia.ro  

De asemenea, puteti opta pentru transmiterea unei solicitari in vederea stergerii adresei dumneavoastra de e-mail din baza noastra de date.

Pentru orice probleme, inclusiv de natura tehnica, legate de mesaje trimise de AGO HEALTH MEDIA SRL, va rugam sa trimiteti un e-mail la contact@agomedia.ro in vederea solutionarii acestora.

Contact

Adresa: Str. Emanoil Porumbaru nr. 7, sector 1, Bucuresti 

Mail: contact@agomedia.ro

Tel: 0745 530 100